foxeik 13 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Mam problem, gdy wrzucam skrypt i wpisuje /sk reload all to go nie pokazuje, gdy wpisze /sk reload <nazwa_skryptu> to go znajduje jednak po wpisaniu komendy ze skryptu wywala ze nie ma komendy takiej ;v prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Skrypt może byś podał ^_^ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 3 marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Przeinstalowałem całość... działa jakoś sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 3 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
foxeik 13
Mam problem, gdy wrzucam skrypt i wpisuje /sk reload all to go nie pokazuje, gdy wpisze /sk reload <nazwa_skryptu> to go znajduje jednak po wpisaniu komendy ze skryptu wywala ze nie ma komendy takiej ;v prosze o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi