GitoxPL 0 Opublikowano 26 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 (edytowane) Napisze mi ktoś premium case otwierane za pomocą klucza? jak na : dragonie Edytowane 26 lutego 2017 przez GitoxPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 26 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2017 Opisz dokładniej. Mam rozumieć że gdy klikniemy na skrzynkę kluczem randomowy item dostajemy do ekwipunku tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Proszę, podsyłam temacik lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GitoxPL 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 19 godzin temu, HaX1oR napisał: Opisz dokładniej. Mam rozumieć że gdy klikniemy na skrzynkę kluczem randomowy item dostajemy do ekwipunku tak? Tak chodzi mi o to ze chce wlasnie takie cos ze leca takie itemki jak prot 4.3 itp takie jak na dragonie i kilof 6.3.3 ze jest szansa 1 % np 19 godzin temu, HaX1oR napisał: Opisz dokładniej. Mam rozumieć że gdy klikniemy na skrzynkę kluczem randomowy item dostajemy do ekwipunku tak? to zrobilbys ?//Scalam i poprawiam błąd ortograficzny ~Myszor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GitoxPL 0
Napisze mi ktoś premium case otwierane za pomocą klucza? jak na : dragonie
Edytowane przez GitoxPLOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi