devvq 0 Opublikowano 24 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2017 Witam potrzebowalbym skript na różczke teleportujaca do jakiegos gracza Np jak gracz ma stack diaxow to moze uzyc komendy /teleportuj (gracz) I po 10sekundach go przeteleportuje do tego gracza jesli tamten zakceptuje to da se zrobic taki skript? Ewentualnie moze byc plugin I jakby ktos mial plugin na teleport grupowy.. Widzialem gdzies owy skript ale nie moglem pobrac przez speedyshare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrBartusek 1 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 mógłbyś zrobić sklep gdzie sprzedaj się diaxy i w w esenchalu (chyba) ustawić command cost /tpa na np 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 @devvq to ja nie wiem co Ty kolego chcesz, czy skrypt na różczke tp czy na tp za diamenty... zrobie jak uważam Nie, jak dla mnie trzeba by to zrobić w pluginie a jestem w Grecji i troche nie mam jak ;p Potrzebna HashMapa... nie wiem jak złączyc graczy w jedną zmienną myślę że dobra próba umiejętności taki skrypt ;D //Łączę ~Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devvq 0 Opublikowano 27 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Dnia 25.02.2017 o 22:10, foxeik napisał: Nie, jak dla mnie trzeba by to zrobić w pluginie a jestem w Grecji i troche nie mam jak ;p Potrzebna HashMapa... nie wiem jak złączyc graczy w jedną zmienną myślę że dobra próba umiejętności taki skrypt ;D A np. /teleportuj x y z i go telepeportuje w te kordy jesli gracz posiada rozczke do teleportacji jak bedziesz miec czas zdasz rade cos takiego napisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Jak coś to nie sprawdzane xD command /teleportuj [<text>]: permission: sk.tp permission message: &cBrak uprawnien! trigger: if arg 1 is not set: send "&cUsage:&f /Teleportuj (Player)" stop if arg 1 is "akceptuj": if {Tp::%player%} is set: set {_Tp.%player%} to "%{Tp::%player%}%" send "Akceptowales za 10 sekund przeteleportuje sie gracz do cb!" wait 10 seconds teleport "%{Tp::%player%}%" to player if arg 1 is set: set {_P.%player%} to arg-1 parsed as player if {_P.%player%} is online: set {Tp::%arg-1%} to "%player%" send "Wyslales zapro o tp do %arg 1%" send "Masz zaproszenie o tp do ciebie! Wpisz &c/Teleportuj Akceptuj &fzeby akceptować" to arg-1 send "Masz na to 10 sekund" wait 10 seconds delete {Tp::%arg-1%} stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) @Kraftowy tylko że on chciał na podane koordy ;v. Masz kumplu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! *nietestowane Edytowane 27 lutego 2017 przez foxeik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kraftowy 41 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 Aha przypau xD Ja przeczytałem to @foxeik Witam potrzebowalbym skript na różczke teleportujaca do jakiegos gracza Np jak gracz ma stack diaxow to moze uzyc komendy /teleportuj (gracz) I po 10sekundach go przeteleportuje do tego gracza jesli tamten zakceptuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 @Kraftowy twój skrypt nie będzie teleportował, ponieważ nie może przeteleportować textu command /teleport [<player>]: trigger: if arg is not set: send "&c* &a/teleport <gracz>" send "&c* &7Co 15 sekund usuwane sa zmienne." stop if {teleport::%player%.status} is set: if {teleport::%player%} is set: if {teleport::%player%} has 64 diamonds: remove 64 diamonds from {teleport::%player%} teleport player to {teleport::%player%} send "&c* &7Pomyslnie przeteleportowano" send "&c* &7Pomyslnie przeteleportowano" to {teleport::%player%} clear {teleport::%player%} clear {teleport::%player%.status} clear {teleport::%{teleport::%player%}%.status} stop send "&c* &7Nie przeteleportowano, poniewaz gracz wyrzucil diamenty." stop send "&c* &7Nie mozesz wyslac drugi raz zaproszenia" stop if player has 64 diamonds: if {teleport::%player%.status} is not set: if {teleport::%player-arg%.status} is not set: set {teleport::%player%.status} to true set {teleport::%player-arg%.status} to true set {teleport::%player-arg%} to player send "&c* &7Wyslales probe o teleportacje do gracza &6%player-arg%%nl&7Diamenty zabierzemy gdy gracz zaakceptuje." send "&c* &6Gracz %player% wysyla Tobie prosbe o teleportacje do Ciebie." send "&c* &7Wpisz: &6/teleport %player%" stop send "&c* &7Ten gracz juz ma prosbe o teleportacje." stop every 15 seconds: loop all players: clear {teleport::%player%} clear {teleport::%player%.stauts} Proszę A co do @foxeik to on odpowiedział do Ciebie, na temat pluginu bo nie potrafisz robić HASHMAPY grupowej, czyli w ogóle do innego pytania co on podał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 foxeik 13 Opublikowano 27 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2017 (edytowane) Trochu nie rozumiem co do mnie piszesz... Na końcu jest stauts, w czyszczeniu zmiennych 9 godzin temu, knugi napisał: @Kraftowy twój skrypt nie będzie teleportował, ponieważ nie może przeteleportować textu command /teleport [<player>]: trigger: if arg is not set: send "&c* &a/teleport <gracz>" send "&c* &7Co 15 sekund usuwane sa zmienne." stop if {teleport::%player%.status} is set: if {teleport::%player%} is set: if {teleport::%player%} has 64 diamonds: remove 64 diamonds from {teleport::%player%} teleport player to {teleport::%player%} send "&c* &7Pomyslnie przeteleportowano" send "&c* &7Pomyslnie przeteleportowano" to {teleport::%player%} clear {teleport::%player%} clear {teleport::%player%.status} clear {teleport::%{teleport::%player%}%.status} stop send "&c* &7Nie przeteleportowano, poniewaz gracz wyrzucil diamenty." stop send "&c* &7Nie mozesz wyslac drugi raz zaproszenia" stop if player has 64 diamonds: if {teleport::%player%.status} is not set: if {teleport::%player-arg%.status} is not set: set {teleport::%player%.status} to true set {teleport::%player-arg%.status} to true set {teleport::%player-arg%} to player send "&c* &7Wyslales probe o teleportacje do gracza &6%player-arg%%nl&7Diamenty zabierzemy gdy gracz zaakceptuje." send "&c* &6Gracz %player% wysyla Tobie prosbe o teleportacje do Ciebie." send "&c* &7Wpisz: &6/teleport %player%" stop send "&c* &7Ten gracz juz ma prosbe o teleportacje." stop every 15 seconds: loop all players: clear {teleport::%player%} clear {teleport::%player%.stauts} Proszę A co do @foxeik to on odpowiedział do Ciebie, na temat pluginu bo nie potrafisz robić HASHMAPY grupowej, czyli w ogóle do innego pytania co on podał Knugi, moze by to troche rozwinąć? Chciałem to napisac tak by był czas przez który sie gracz nie moze ruszać, i tu miałem problem z połączeniem dwóch zmiennych I błąd kolego "jeśli ten zaakceptuje" ja tu nic takiego nie widze i ten czas 10 s bys dodał //Scalamy ! ~Myszor Edytowane 27 lutego 2017 przez foxeik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
devvq 0
Witam potrzebowalbym skript na różczke teleportujaca do jakiegos gracza
Np jak gracz ma stack diaxow to moze uzyc komendy
/teleportuj (gracz)
I po 10sekundach go przeteleportuje do tego gracza jesli tamten zakceptuje to
da se zrobic taki skript? Ewentualnie moze byc plugin
I jakby ktos mial plugin na teleport grupowy.. Widzialem gdzies owy skript ale nie moglem pobrac przez speedyshare
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi