Hvgdc 1 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Witam napisze mi ktoś skrypt na drop z stone? Mają dropić diamenty szmaragdy ruda żelaza ruda złota węgiel redstone I exp za kopanie stone Edytowane 21 lutego 2017 przez Hvgdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - Nie moj skrypt. Niewiem czy dziala. Jak jest blad to sproboj zobacz cy dropi i czy /drop jest jak niema pisz napisze ci jakis na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 5 minut temu, Hvgdc napisał: Nie działa PERMISJA! Zapomnialemx dd permisja jest taka dla gracza: kondidrop.gracz, Kondidrop.fortune dla adm Kondidrop.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvgdc 1 Opublikowano 21 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 Proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 on mine of stone: give player 10 xp chance of 5%: give player diamond send "&7Wykopales diament!" give player 5 xp chance of 10%: give player gold ore send "&7Wykopales rudezlota!" give player 2 xp Mam nadzieję, że logicznie umiesz myśleć i dorobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hvgdc 1
Witam napisze mi ktoś skrypt na drop z stone?
Mają dropić diamenty szmaragdy ruda żelaza ruda złota węgiel redstone
I exp za kopanie stone
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi