tiler455 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 kto mi pomoże w skrypcie jeżeli masz skype to podaj to i ci wytłumaczę o co mi chodzi Błąd ortograficzny w treści i tytule //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeezQ 231 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Pomogę, dodaj na skype: clip.public A po za tym, to pisz od razu co masz na myśli... A nie każesz dodawać na skype... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiler455 0 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 o co ci lata bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 21 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Jakby nie można było napisać w dziale pytania i problemy... Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Edytowane 21 lutego 2017 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi