sworip 50 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Mam zamiar zrobić drop enchantów ale coś nie działa pomoże ktoś? (chodzi o enchanty na itemach) Przykład drop 1 diamond sworld of unbreaking 2 named "&csworld" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Proszę Mi działa, testowałem No zostawisz tego + za pomoc ? command /dropnij: trigger: drop 1 diamond sword of sharpness 5 named "&cMIECZ Z KOMENDY" with lore "&c/dropnij" Testowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 dodaj at location of player (bo nie ma określonego miejsca gdzie ma dropnąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 29 minut temu, xN0MANDx napisał: dodaj at location of player (bo nie ma określonego miejsca gdzie ma dropnąć) Jeżeli wywołasz komendę /dropnij to wtedy dropnie raczej pod tobą Testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Mam zamiar zrobić drop enchantów ale coś nie działa pomoże ktoś? (chodzi o enchanty na itemach)
Przykład
drop 1 diamond sworld of unbreaking 2 named "&csworld"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi