kopselek 1 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) Mam problem nie wiem jak zrobić skrypt który dawał by do rejestracji wybór nicku typu /rejestracja <nick> <haslo> <powthaslo> By gracze po zalogowaniu sie mieli taki nick jaki wybrali oraz komende dla adminów na zmiane tego nicku. Albo by była jakaś inna opcja chce by gracze mieli po zalogowaniu nick jaki wybiorą. Edytowane 13 lutego 2017 przez kopselek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 (edytowane) on first join: set {ustaw::%player%} to true command /register <text> <text> <text>: if {ustaw::%player%} is true: send "Podaj nick jaki chcesz oraz haslo" execute player command "nick %arg1%" execute player command "/register %arg 2% %arg 3%" send "Zalożyłeś konto na nick: %arg 1% z hasłem %arg2%" set {ustaw::%player%} to false Edytowane 14 lutego 2017 przez JPablo błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kopselek 1
Mam problem nie wiem jak zrobić skrypt który dawał by do rejestracji wybór nicku typu /rejestracja <nick> <haslo> <powthaslo>
By gracze po zalogowaniu sie mieli taki nick jaki wybrali oraz komende dla adminów na zmiane tego nicku.
Albo by była jakaś inna opcja chce by gracze mieli po zalogowaniu nick jaki wybiorą.
Edytowane przez kopselekOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi