_Ronald_ 2 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 jaki jest początek skryptu że jak dotknę wody to..... chciałbym żeby ktoś dał początek PILNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taq 155 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 spróbuj walk on water ale nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crystal_PL 93 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 Jak już to: on walk on water Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 on walking on water: #Kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 11 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 ja właśnie to mam tylko że to słabo działa potrzebuje że jak dotyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 11 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 Niestety, jest takie coś jak - chodzenie po wodzie - czli: (on walk on water: ) itp. Oczywiście, że da się jeżeli np. - Gracz pływa w wodzie, wtedy radzę użyć: every 1 seconds: loop all players: if block below loop-player is 8:0 or 9:0: #KOD Lub coś w ten desen, jeżeli masz jakiś problem, to napisz do mnie na pw. a Tobie pomogę creepek i _Ronald_ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 11 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2017 @up Daje + ale nie wiem o co w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Ronald_ 2
jaki jest początek skryptu że jak dotknę wody to.....
chciałbym żeby ktoś dał początek
PILNE!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi