Meloniasty 13 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 Na naszym serwerze pojawił się nowy tryb bedwars! Zapraszamy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 600 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 No właśnie ja chciałem pograć, ale NIKT tam nie chce grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2017 4 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: No właśnie ja chciałem pograć, ale NIKT tam nie chce grać. Tu akurat się zgodzę, ale to chyba można wybaczyć, z tego względu, że jest nowy. Myślę, że z czasem gracze przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StivMc1334 2 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Też tam nie gram i nie mam tego powodu. Ale myśle że może mi się spodobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnumUH 36 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 Proponowałbym jakiś mały konkurs/event na tym właśnie trybie. W trakcie tego wydarzenia prawdopodobnie znaczna część chętna na nagrody przybędzie z innych trybów wypróbować owe BedWarsy. Przy tej okazji mogą one się im spodobać i zostaną na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi