SirGeorge 70 Opublikowano 5 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2017 Witam, potrzebuję skryptu na pory roku, nie wiem czy jest taka możliwość, że jak jestem na zwykłym biomie gdzie nie występuje śnieg tylko deszcz to zmienia się "typ" bomu i pada śnieg o tę część mi najbardziej chodzi. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FiFk 0 Opublikowano 8 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2017 Raczej nie daloby sie czegos takiego zrobc, a jak juz to obciazaloby to serwer skanujac cala mape, aczkolwiek moge sie mylic i ktos ci to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 15 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2017 Porę roku można zmienić w world edit, poszukaj na internecie a coś pewnie znajdziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SirGeorge 70
Witam, potrzebuję skryptu na pory roku, nie wiem czy jest taka możliwość, że jak jestem na zwykłym biomie gdzie nie występuje śnieg tylko deszcz to zmienia się "typ" bomu i pada śnieg o tę część mi najbardziej chodzi. Dzięki za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi