Rafix1423 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) Witam potrzebuje skryptu do tej rzeczy command /testowy [<text>]: trigger: send "&7Uzyskiwanie polaczenia z serwerem &6Testowy&7..." wait 5 tick Potrzebuje żeby jak się wpisze tą komende tepało na dane Kordy które tutaj wpisz //Poprawiam błąd ortograficzny i tytuł tematu ~Myszak Edytowane 28 stycznia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Dobra Nie testowałem ale jeśli masz essentials to ci działa KOD: https://code.skript.pl/DcJFiA8n/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafix1423 2 Opublikowano 27 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Znaczy zle to napisalem item bedzie wykonywac ta komende i ja chcem ze jak sie kliknie w item to tepa nas w dane kordy które ustawie w tym skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Raczej tak command /koordy [<text>] [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: if arg 2 is set: if arg 3 is set: send "&cA moze tak? &a/koordy X Y Z" if arg 1 is set: if arg 2 is not set: if arg 3 is set: send "&cA moze tak? &a/koordy X Y Z" if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 3 is not set: send "&cA moze tak? &a/koordy X Y Z" if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 3 is set: if player is op: make execute player command "tppos %arg 1% %arg 2% %arg 3%" send "&cPrzeteleportowano na podane koordy!" Nie-ma-za-co xd Dał byś mi (+) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafix1423 2
Witam potrzebuje skryptu do tej rzeczy
command /testowy [<text>]:
trigger:
send "&7Uzyskiwanie polaczenia z serwerem &6Testowy&7..."
wait 5 tick
Potrzebuje żeby jak się wpisze tą komende tepało na dane Kordy które tutaj wpisz
//Poprawiam błąd ortograficzny i tytuł tematu ~Myszak
Edytowane przez MyszakOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi