kukubaczek 34 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Linki do skopiowania: IP: mcplay.pl WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! FB: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! xHersx i DaltonEZ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 (edytowane) Ciekawy pomysł na portale lecz nie podoba mi sie otoczenie lobby. Dorobić custom teren i +. Zrobiony dość dobrze to jest narazie maga drop i chest pvp lecz ja dodał bym pare innowacji. W tej chwili nie mogę wydać opi. ponieważ nie wszystkie tryby są w 100% ukończone. Jeden wielki + to kuku. Edytowane 16 listopada 2016 przez Daltone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 12 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 16 godzin temu, Daltone napisał: Ciekawy pomysł na portale lecz nie podoba mi sie otoczenie lobby. Dorobić custom teren i +. Zrobiony dość dobrze to jest narazie maga drop i chest pvp lecz ja dodał bym pare innowacji. W tej chwili nie mogę wydać opi. ponieważ nie wszystkie tryby są w 100% ukończone. Jeden wielki + to kuku. Ja tutaj głównie doradzam Kamciowi. Niestety nie mam aktualnie zbyt dużo czasu na tworzenie serwera, jednak małymi kroczkami idziemy do przodu DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katniss 16 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Czemu usuwacie system walki z Minecrafta? (w 1.8 nie ma systemu walki) Kolejny syfiasty megadrop. Nawet na to nie wejdę, chociażby było dobrze zrobione. Ale to megashit, który nigdy nie jest dobrze zrobiony. Drop to najgorsza rzecz, którą można skazić minecrafta. Brzydka prezentacja, nie wysiliłeś się. Takie coś można zrobić w GIMPie w pół godziny albo mniej jeśli ktoś jest bardziej obeznany. Ale i tak lepsza niż ta na pozostałych izihace. (kitpvp to też izihace, skyblocka się nie czepiam) Nie ma czegoś takiego jak działający anty cheat. KAŻDY da się obejść. @Daltone Jeden wielki + to kuku. I te jego "autorskie" pluginy, przez które tyle izihace robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 21 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Pracujemy nad nowym trybem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 23 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Testy trybu parkour wystartowały! Zapraszamy! IP: mcplay.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) To to samo co fireland. O anticzicie nie wspomne nawet XD. Prezentacja: taka sama jak firelanda, tylko inne grafiki w niektórych miejscach Tryby: Takie same, normalnie drugi fireland. Edytowane 8 lutego 2017 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 4 minuty temu, Cynamonek napisał: To to samo co fireland. O anticzicie nie wspomne nawet XD. Prezentacja: taka sama jak firelanda, tylko inne grafiki w niektórych miejscach Tryby: Takie same, normalnie drugi fireland(Rest in pis). Chcę zauważyć ,iż McPLAY stał się bardziej ambitnym serwerem niż fireland. Nowe tryby ciekawsza rozgrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 7 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2016 Dnia 1.10.2016 o 13:36, Cynamonek napisał: To to samo co fireland. O anticzicie nie wspomne nawet XD. Prezentacja: taka sama jak firelanda, tylko inne grafiki w niektórych miejscach Tryby: Takie same, normalnie drugi fireland(Rest in pis). Już wkrótce skywars! DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 A dziś rekrutacja Więcej informacji na fb Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 7 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2016 Konkurs - darmowe VIP'y! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukubaczek 34 Opublikowano 16 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2016 Aktualizacja do 1.11, wspieramy teraz wersje 1.7-1.11! (wersja 1.11 jest powoli wdrażana, zanim uzyska pełne możliwości to może to trochę potrwać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 17 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2016 (edytowane) jedyną wadą jest to ze server jest 1.7-1.11 W 1.9+ jest inny system walki nowe bloki i abyt wielki odstep miedzy wersjami. Chetnie sprawdze bo fajnie się tez zapowiadna. @edit literowka czeatów? Edytowane 17 listopada 2016 przez Mine1998 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio96 53 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 @Mine1998 PVP jest z 1.8, na 1.9+ nie ma tego opóźnienia Ale planujemy wprowadzić tryby na 1.10 i 1.11 DaltonEZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur9010 22 Opublikowano 31 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2016 2 godziny temu, kamcio96 napisał: @Mine1998 PVP jest z 1.8, na 1.9+ nie ma tego opóźnienia Ale planujemy wprowadzić tryby na 1.10 i 1.11 Co prawda graczem bym sie nie nazwal, ale jak mc w koncu dorobil sie jako takiego systemu walki to wiekszosc serwerow albo zostaje na 1.7 albo sie go pozbywa... Walka ma polegac na tym czyja myszka szybciej zakonczy swoj zywot, serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 2 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2017 Dnia 31.12.2016 o 02:43, artur9010 napisał: Co prawda graczem bym sie nie nazwal, ale jak mc w koncu dorobil sie jako takiego systemu walki to wiekszosc serwerow albo zostaje na 1.7 albo sie go pozbywa... Walka ma polegac na tym czyja myszka szybciej zakonczy swoj zywot, serio? @artur9010 via version dla 1.9.1-.11.2 robi wsparcie do gardy wysylajac do klienta gry pakiet ze ma utworzyc mu tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi