Deltabay 0 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Technik Szukam Technika chciałbym aby Technik bardzo dobrze zajął się pluginami był doświadczony w robieniu serwerow PvPkit i inne. Stworzenie serwera 1.5.2 (SoupPvP, KitPvP, Parkour) Architekt/Budowniczy Szukam Architekta/Budowniczego który potrafi bardzo dobrze/dobrze budować spawny, warpy i arenki na serwer PvPkit i inne. Umiejętnośc budowania blokami z minecrafta 1.5.2. Kontakt gg: 61011203 Dodatkowe Informacje Wynagrodzenie: (Do ustalenia) Doświadczenie Technik: 8-10 Doświadczenie Budowniczy: 7-10 Jeśli Architekt/Budowniczy nie jest pewny swoich możliwości prosiłbym o wysłaniu mi ss swojich budowli. Nieestetyczne formatowanie //xvendrome Edytowane 21 stycznia 2017 przez xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testowy 5 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Dnia 21.01.2017 o 17:04, Deltabay napisał: Technik Szukam Technika chciałbym aby Technik bardzo dobrze zajął się pluginami był doświadczony w robieniu serwerow PvPkit i inne. Stworzenie serwera 1.5.2 (SoupPvP, KitPvP, Parkour) Architekt/Budowniczy Szukam Architekta/Budowniczego który potrafi bardzo dobrze/dobrze budować spawny, warpy i arenki na serwer PvPkit i inne. Umiejętnośc budowania blokami z minecrafta 1.5.2. Kontakt gg: 61011203 Dodatkowe Informacje Wynagrodzenie: (Do ustalenia) Doświadczenie Technik: 8-10 Doświadczenie Budowniczy: 7-10 Jeśli Architekt/Budowniczy nie jest pewny swoich możliwości prosiłbym o wysłaniu mi ss swojich budowli. Nieestetyczne formatowanie //xvendrome Ja mogę być na architeka/budowniczego kk? jakie ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deltabay 0 Opublikowano 24 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 27 minut temu, Testowy napisał: Ja mogę być na architeka/budowniczego kk? jakie ip Każdy może im być nie ważne ile ma lat ważne żeby dobrze/bardzo dobrze buduje blokami w minecraft 1.5.2. Oraz wyślij mi ss swoich budowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianekk 26 Opublikowano 24 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2017 Mogę być budowniczy. Jest problem:Mam skype. Nie mam gg.Moj skype: damixedixedMyśle ze się dogadamy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deltabay 0 Opublikowano 25 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 20 godzin temu, damixedixed napisał: Mogę być budowniczy. Jest problem: Mam skype. Nie mam gg. Moj skype: damixedixed Myśle ze się dogadamy. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zrob ss swoich budowli i mi pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzescianPL 5 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) Moge być technikiem? Znam się na tworzeniu paczek pluginów, pisaniu skryptów oraz umiem znaleść plugin lub skrypt na każdą rzecz która musi być na serwerze Nie mam GG, mam Skype: Minecraft_Lublin Edytowane 26 stycznia 2017 przez MrSzescianPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deltabay 0 Opublikowano 26 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 33 minuty temu, MrSzescianPL napisał: Moge być technikiem? Znam się na tworzeniu paczek pluginów, pisaniu skryptów oraz umiem znaleść plugin lub skrypt na każdą rzecz która musi być na serwerze Nie mam GG, mam Skype: Minecraft_Lublin Pobierz GG to możemy pogadac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzescianPL 5 Opublikowano 26 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2017 (edytowane) OK Już dodałem cie Łączę //xVendrome Edytowane 26 stycznia 2017 przez MrSzescianPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi