Kicpro 26 Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 (edytowane) Witam, szukam administracji i technika na swój serwer minecraft a może w przyszłości nawet sieć serwerów ale to zbędne. Więc tak co wymagam i co w zamian oferuję? Wymagania Moderatora/Administratora/Helpera: - Min. 14 lat + dobry mikrofon (ogarnięty bez szumów). - Podstawową wiedzę na temat komend. - Posiadanie programu TeamSpeak 3. Co oferuję w zamian?: - Wynagrodzenie pieniężne. Pytanie ile? To już zależy od tego jak długo, jak często i jak będziesz się sprawował w roli administratora/... Wymagania Technika: - To samo co moderator/... - Potrafienie pisania pluginów/skryptów. Co oferuję w zamian?: - Wynagrodzenie pieniężne. (Do ustalenia ilość pieniążków ) Pytanie jaki to będzie serwer? Chcę stworzyć serwer Hardcore lecz taki jak za starych dobrych czasów. Ale o jakie stare czasy mi chodzi to już podam dla osoby chętnej na pw. I nie to nie będzie jakieś MC4* które pada po 2 dniach (wcale nie robią serwera dla pieniędzy) tylko solidny wytrzymały serwer na której edycja trwa około miesiąc ... Wersja: Najnowsza (PvP stare lub nowe ale to do ustalenia) Edytowane 20 stycznia 2017 przez Kicpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 (edytowane) Fajnie by było jakbyś podał wersję tego serwera i typ (tj. izihace czy jakiś oryginalny) Edytowane 20 stycznia 2017 przez xVendrome Ixidi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 20 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 9 minut temu, xVendrome napisał: Fajnie by było jakbyś podał wersję tego serwera i typ (tj. izihace czy jakiś oryginalny) Już edytowałem wszystko jest podane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMateuszP0L 47 Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 Witam, Miałem serwery w 2014 (graczy online dobijało do 200 po południu) i pamiętam wszystko jak kiedyś było. Podaj jakiś prywatny kontakt do ciebie to może się zaangażuję ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 Jak chcesz podjąć współprace pisz na pw. Mam dużo czasu, więc mogę trochę poświęcić nad serwerem i popisać co nie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 21 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Szukam nadal!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epic_techniczny 0 Opublikowano 22 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2017 To ja bardzo chętnie obejmę stanowisko technika Mam trochę już doświadczenia w pisaniu pluginów więc chętnie zajmę się i tymi dla tego serwera. Jeśli chcesz więcej info i jesteś zainteresowany, to pisz: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi