VostezikPL 2 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Witam. Dopisałby ktoś do tego skryptu relodowanie po 2 sekundach? Chodzi mi o to ze gdy pisze /relinfo = zeby gracze wiedzieli ze jest reload, po 2 sekundach reloaduje server command /relinfo: trigger: send "&8»&a&l RELOAD SERVERA &8«" to all players Thx za fatygę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 18 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Dobrze, temat do zamknięcia dowiedziałem się Przepraszam adminów.. Usuncie to XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam.
Dopisałby ktoś do tego skryptu relodowanie po 2 sekundach? Chodzi mi o to ze gdy pisze /relinfo = zeby gracze wiedzieli ze jest reload, po 2 sekundach reloaduje server
command /relinfo:
trigger:
send "&8»&a&l RELOAD SERVERA &8«" to all players
Thx za fatygę.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi