EnderAdam 10 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Cześć mam problem z zapisywanie ekwipunku otóż robie server lobby i gdy wbijam na ./lobby z innego warpu mam te itemki jak napisać skrypt np mam itemy jakies i wchodze ./warp pvp te itemy przechowują się w jakims schowku a jak wroce dostaje te itemy ?? Edytowane 15 stycznia 2017 przez EnderAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 To robisz lobby czy warpy?Użyj regionów wgOn region enter:Wait 3 ticksIf "%region at player%" contains "PvP":Loop 36 times:Set {S::%player%::%loop-number-1%} to slot loop-number -1 of player's inventorySet slot loop-number -1 of player's inventory to airOn region enter:Wait 3 ticksIf "%region at player%" doesn't contain "PvP":Loop 36 times:Set slot loop-number -1 of player's inventory to airSet slot loop-number -1 of player's inventory to {S::%player%:: loop-number -1%}[/Code]Pisane z telefonu [emoji108] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 19 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 Quaczi widać ze kopiowales ale ok daje + temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xVendrome 246 Opublikowano 19 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnderAdam 10
Cześć mam problem z zapisywanie ekwipunku otóż robie server lobby
i gdy wbijam na ./lobby z innego warpu mam te itemki jak napisać skrypt np
mam itemy jakies i wchodze ./warp pvp te itemy przechowują się w jakims schowku
a jak wroce dostaje te itemy ??
Edytowane przez EnderAdamOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi