Hubix 1 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Szukam skryptu ktory umozliwia otwieranie skrzynek w mc(moze byc z kluczami).Chciałbym aby skrzynki mozna było edytowac recznie(drop z nich) i rozniez zeby mozna bylo ja dawac graczom i wszystkim naraz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bakadpl1337 3 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 (edytowane) Mam tylko plugin na to:) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 14 stycznia 2017 przez bakadpl1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubix 1 Opublikowano 14 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 2 minuty temu, bakadpl1337 napisał: Mam tylko plugin na to:) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ehhh .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bakadpl1337 3 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 options: szansa_magicznaskrzynka: 1 wysokosc_magicznaskrzynka: 65 on mine of stone: chance of {@szansa_magicznaskrzynka} if player's y-coordinate is smaller than {@wysokosc_magicznaskrzynka}: drop 1 chest named "&3&lMagiczna Skrzynka" send "&a&lUdalo ci sie wykopac magiczna skrzynke! Gratulacje!" on place of chest: if name of the player's tool is "&3&lMagiczna Skrzynka": send "&7Postawiles: &3&lMagiczna skrzynke" wait 2 seconds drop 322:2 or 322 or 5 wood or 2 ender pearl or 32 diamond or 8 emerald or tnt or apple or bookshelf set block to air Masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hubix 1
Szukam skryptu ktory umozliwia otwieranie skrzynek w mc(moze byc z kluczami).Chciałbym aby skrzynki mozna było edytowac recznie(drop z nich) i rozniez zeby mozna bylo ja dawac graczom i wszystkim naraz na serwerze.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi