Skocz do zawartości

Generator Reklam - Minecraft, Metin 2, Counter Strike

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim, nie dawno stworzyłem generator publikacji serwerów. Dzięki uzupełnieniu kilku pól wykonać przejrzystą prezentacja. Proszę was o opinię i propozycje zmian ;D

Co oferuje generator ? 

• Aktualnie 3 grafiki Minecraft, lecz kolejne pojawią się niebawem 
  • 17 pół do uzupełnienia 
  • Możliwość dodania Screen Shotów
  • Intuicyjna i prosta budowa
  • Ciągły rozwój i coraz to nowsze grafiki 
  • Przyjazne linki 

Czy na każdym forum reklama będzie działać ?

Generator będzie działaś na forach z silnikami: MyBB (Jeżeli administrator dodał

), XenForo oraz IP.Board. Inne fora (np. przemo) ma inne BBcode na wstawianie obrazków, czy wyrównywanie tekstu .

Czy generator będzie działać na ciemnej skórce forum ?

Generator jest przeznaczony właśnie dla for z ciemnym tłem,  jednakże niebawem pojawi się opcja dla for z jasną skórką 

Czy warto korzystać z generatora ? 

Oczywiście, generator sprawi, że często nudne i nieczytelne reklamy zamienią się w przejrzyste i proste, dzięki czemu każdy od razu zauważy to co wyróżnia twój serwer. 

Napisałem kilka punktów które was zachęcą do skorzystania z mojego generatora. Przypominam również, że generator jest na bieżąco rozwijany i jestem otwarty na każdą propozycję ;D 

Link do generatora: Generator Reklam - Minecraft, Metin 2, CounterStrike

Edytowane przez KierPlay
https://skript.pl/temat/1580-generator-reklam-minecraft-metin-2-counter-strike/

• 1 rok później...

Napisales post okolo 1,5 roku, po jego ostatniej wiadomosci ;_; (a takze ostatniej wizycie).

Co do tematu, uwazam, ze generatory reklam nie maja sensu, chcesz profesjonalnie zareklamowac serwer, to zainwestuj w grafika :P

Edytowane przez jahumen
https://skript.pl/temat/1580-generator-reklam-minecraft-metin-2-counter-strike/#findComment-77237

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...