Hubix 1 Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Szukam prostego i działającego skryptu na bossy,chciałbym aby w configu było co ma wypadać z tych bossów jakim mobem jest boss(giant),ilośc hp(config) oraz nazwy bossow jakie bd gdy sie zrespia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubastion 52 Opublikowano 11 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2017 Osobiście polecam Ci better boss, gdy jeszcze nie ogarniałem skript, korzystałem z tego. Co prawda jest obszerny ale zbędne linijki można wywalić aby za bardzo nie lagował serwera. Lapaj linka Lecz jeśli jednak nie spodoba Ci się ten skrypt, napisz do mnie. Jak znajdę chwilę to napisze Ci jakiś prosty skrypt na tego typu bossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubix 1 Opublikowano 12 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2017 15 godzin temu, kubastion napisał: Osobiście polecam Ci better boss, gdy jeszcze nie ogarniałem skript, korzystałem z tego. Co prawda jest obszerny ale zbędne linijki można wywalić aby za bardzo nie lagował serwera. Lapaj linka Lecz jeśli jednak nie spodoba Ci się ten skrypt, napisz do mnie. Jak znajdę chwilę to napisze Ci jakiś prosty skrypt na tego typu bossa dzięki a wysłałbyś mi te potrzebne linijki zeby mi nie lagowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hubix 1
Szukam prostego i działającego skryptu na bossy,chciałbym aby w configu było co ma wypadać z tych bossów jakim mobem jest boss(giant),ilośc hp(config) oraz nazwy bossow jakie bd gdy sie zrespia
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi