VostezikPL 2 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Witam! Napisałby ktoś dla mnie skrypt na magiczne bloki? Od pewnego czasu zastanawiam się czy można coś takiego zrobić. Chodzi mi o to gdy piszemy /bloki wyskakuje nam skrzynka ze stoniarkami, boyfarmerami, sandfarmerami Z góry dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rudyxd 10 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Powinienes sobie poradzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 9 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Ja mam stoniarki itp, tylko nie wiem jak to zrobić, ponieważ jak pisze /bloki to chce je wziąć z skrzynki i żeby sie respawniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Vostezik, to troche pracy papierkowej jest ;p ale ok zrobie: command /bloki: trigger: open chest with 4 rows to player named "&cBoyFarmer": wait 2 ticks format slot 3 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 4 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 5 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 12 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 14 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 21 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 23 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 13 with 1 of lava bucket named "" to be unstealable stop to na boyfarmera, jutro dorobie na stoniarkę itp. ale musisz powiedziec z czego ma byc ten boyfarmer, sand farmer itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VostezikPL 2 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 15 godzin temu, jasiubor napisał: Vostezik, to troche pracy papierkowej jest ;p ale ok zrobie: command /bloki: trigger: open chest with 4 rows to player named "&cBoyFarmer": wait 2 ticks format slot 3 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 4 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 5 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 12 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 14 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 21 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 23 with 1 of obsidian named "" to be unstealable format slot 13 with 1 of lava bucket named "" to be unstealable stop to na boyfarmera, jutro dorobie na stoniarkę itp. ale musisz powiedziec z czego ma byc ten boyfarmer, sand farmer itp. chodzi ci o to jak sie craftuje go na moim serverze? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 Tak @VostezikPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VostezikPL 2
Witam!
Napisałby ktoś dla mnie skrypt na magiczne bloki?
Od pewnego czasu zastanawiam się czy można coś takiego zrobić. Chodzi mi o to gdy piszemy /bloki
wyskakuje nam skrzynka ze stoniarkami, boyfarmerami, sandfarmerami
Z góry dziękuje!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi