Skocz do zawartości

Sponsora

jasiubor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nie będę przeciągał, tylko mówię, że szukam sponsora. Polegać to będzie na takim czymś:

Ja - robie cały serwer (paczka gotowa, wystarczy tylko spawn ogarnąć, jakieś 2-3h w 2) wszystko aktualizuje, poprawiam itp. (Serwer najlepiej żeby stał na lvl.pro, jeśli serwer się mocno rozwinie, ogarnę domenę)

Sponsor - inwestuje w serwer.

Chodzi mi tu o serwer RPG + Survival, nie widziałem jeszcze nigdy takiego w Polsce przynajmniej. Coś jak EasyHc tylko z tymi itemkami różnymi. 

Jeśli chodzi o zarabianie się na serwer, to pierwsze zarobki idą w serwer, czyli zbieramy kasę na przedpłatę 6 mies. i jak uzbieramy to resztą się dzielimy  60% dla mnie i 40% dla sponsora. (Oczywiście jeśli zarobki będą realne.)

To tyle z mojej strony. Chętnych zapraszam do komentowania pod postem, potem się skontaktuję :)

14 godzin temu, gnomsy napisał:

Easyhc z różnymi itemkami? Nie widziałeś nigdzie w Polsce takiego? Jest bardzo dużo takich serwerów... Nawet ja takowy posiadam :D

Chodzi mi tu o MegaEnchant, tylko z survivalem. Nie sądzę, że masz tak bardzo rozbudowany serwer jak tamten pod względem RPG :P\

Bo nie chodziło mi tu o taki prot 20 czy coś, tylko przykładowo:

Miecz Achillesa

+30 DMG

+10 Serc

+1% szansy na natychmiastowe zabicie

14 godzin temu, xVendrome napisał:

Jakie kwoty miesięcznie Cię interesują?

35 zł wystarczy na 3 GB Ramu. Jeżeli Sponsor będzie chciał zainwestować w reklamę, to już cena reklamy do ustalenia :)

//Łączę ~ :derpy: 

Edytowane przez jasiubor

"  60% dla mnie i 40% dla sponsora " czyli niech sponsor włoży kasę a może mi się uda zrobic to za free a on jeszcze niech mniej zarabia mimo że dzięki niemu chodzi serwer -.- czegoś tu nie rozumiem, czyli sponsor może nawet nie wyjść na 0 bo ty musisz mieć kase na conajmniej 6msc? smutne 

16 godzin temu, MrPatryk07 napisał:

"  60% dla mnie i 40% dla sponsora " czyli niech sponsor włoży kasę a może mi się uda zrobic to za free a on jeszcze niech mniej zarabia mimo że dzięki niemu chodzi serwer -.- czegoś tu nie rozumiem, czyli sponsor może nawet nie wyjść na 0 bo ty musisz mieć kase na conajmniej 6msc? smutne 

On tylko kasę daję, czyli jakieś 120 na początek :) To nie fortuna, a ja robię wszystko z sewerem, tzn. muszę ogarnąć sklep internetowy, zainstalować na VPSie mc oraz cały serwer aktualizować do nowszych wersji, czyli co jakiś czas cały reinstall pluginów :> 

• 2 tygodnie później...
Dnia 10.01.2017 o 09:02, jasiubor napisał:

On tylko kasę daję, czyli jakieś 120 na początek :) To nie fortuna, a ja robię wszystko z sewerem, tzn. muszę ogarnąć sklep internetowy, zainstalować na VPSie mc oraz cały serwer aktualizować do nowszych wersji, czyli co jakiś czas cały reinstall pluginów :> 

Jeżeli 120 zł to mało to sam płać :P Twoja oferta jest do du**!

Dnia 21.01.2017 o 14:50, Kicpro napisał:

XD 30zł ahahahaha to duży serwer to nie będzie ;D!

Ja mam serwer i płace za niego 400zł 

Podaj IP na PW :)

• Norbi zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...