jasiubor 36 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Witam Nie będę przeciągał, tylko mówię, że szukam sponsora. Polegać to będzie na takim czymś: Ja - robie cały serwer (paczka gotowa, wystarczy tylko spawn ogarnąć, jakieś 2-3h w 2) wszystko aktualizuje, poprawiam itp. (Serwer najlepiej żeby stał na lvl.pro, jeśli serwer się mocno rozwinie, ogarnę domenę) Sponsor - inwestuje w serwer. Chodzi mi tu o serwer RPG + Survival, nie widziałem jeszcze nigdy takiego w Polsce przynajmniej. Coś jak EasyHc tylko z tymi itemkami różnymi. Jeśli chodzi o zarabianie się na serwer, to pierwsze zarobki idą w serwer, czyli zbieramy kasę na przedpłatę 6 mies. i jak uzbieramy to resztą się dzielimy 60% dla mnie i 40% dla sponsora. (Oczywiście jeśli zarobki będą realne.) To tyle z mojej strony. Chętnych zapraszam do komentowania pod postem, potem się skontaktuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Jakie kwoty miesięcznie Cię interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomsy 53 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Easyhc z różnymi itemkami? Nie widziałeś nigdzie w Polsce takiego? Jest bardzo dużo takich serwerów... Nawet ja takowy posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiubor 36 Opublikowano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) 14 godzin temu, gnomsy napisał: Easyhc z różnymi itemkami? Nie widziałeś nigdzie w Polsce takiego? Jest bardzo dużo takich serwerów... Nawet ja takowy posiadam Chodzi mi tu o MegaEnchant, tylko z survivalem. Nie sądzę, że masz tak bardzo rozbudowany serwer jak tamten pod względem RPG \ Bo nie chodziło mi tu o taki prot 20 czy coś, tylko przykładowo: Miecz Achillesa +30 DMG +10 Serc +1% szansy na natychmiastowe zabicie 14 godzin temu, xVendrome napisał: Jakie kwoty miesięcznie Cię interesują? 35 zł wystarczy na 3 GB Ramu. Jeżeli Sponsor będzie chciał zainwestować w reklamę, to już cena reklamy do ustalenia //Łączę ~ Edytowane 8 stycznia 2017 przez jasiubor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 " 60% dla mnie i 40% dla sponsora " czyli niech sponsor włoży kasę a może mi się uda zrobic to za free a on jeszcze niech mniej zarabia mimo że dzięki niemu chodzi serwer czegoś tu nie rozumiem, czyli sponsor może nawet nie wyjść na 0 bo ty musisz mieć kase na conajmniej 6msc? smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiubor 36 Opublikowano 10 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2017 16 godzin temu, MrPatryk07 napisał: " 60% dla mnie i 40% dla sponsora " czyli niech sponsor włoży kasę a może mi się uda zrobic to za free a on jeszcze niech mniej zarabia mimo że dzięki niemu chodzi serwer czegoś tu nie rozumiem, czyli sponsor może nawet nie wyjść na 0 bo ty musisz mieć kase na conajmniej 6msc? smutne On tylko kasę daję, czyli jakieś 120 na początek To nie fortuna, a ja robię wszystko z sewerem, tzn. muszę ogarnąć sklep internetowy, zainstalować na VPSie mc oraz cały serwer aktualizować do nowszych wersji, czyli co jakiś czas cały reinstall pluginów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicpro 26 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) XD 30zł ahahahaha to duży serwer to nie będzie ;D! Po 2. Sponsor powinien mieć korzyść z tego minimum 50% przynajmniej na moim serwerze tak jest. Edytowane 23 stycznia 2017 przez Kicpro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2017 Dnia 10.01.2017 o 09:02, jasiubor napisał: On tylko kasę daję, czyli jakieś 120 na początek To nie fortuna, a ja robię wszystko z sewerem, tzn. muszę ogarnąć sklep internetowy, zainstalować na VPSie mc oraz cały serwer aktualizować do nowszych wersji, czyli co jakiś czas cały reinstall pluginów Jeżeli 120 zł to mało to sam płać Twoja oferta jest do du**! Dnia 21.01.2017 o 14:50, Kicpro napisał: XD 30zł ahahahaha to duży serwer to nie będzie ;D! Ja mam serwer i płace za niego 400zł Podaj IP na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi