warchamer12 20 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Tylko zeby nie było ustawiania jakis regionow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Enxi 29 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 XamParkour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 600 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Jeżeli nie potrafisz ustawić regionów, to tym bardziej nie bierz się za tworzenie serwera, dlaczego? Ktoś Ci napiszę "admin, mam buga i nie mogę wejść na żaden parkour" co wtedy zrobisz? Nic, bo nie umiesz nawet logicznie myśleć. jasiubor i Patryczek777 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warchamer12 20 Opublikowano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 23 godziny temu, KrejzolekPRO napisał: Jeżeli nie potrafisz ustawić regionów, to tym bardziej nie bierz się za tworzenie serwera, dlaczego? Ktoś Ci napiszę "admin, mam buga i nie mogę wejść na żaden parkour" co wtedy zrobisz? Nic, bo nie umiesz nawet logicznie myśleć. Ty nie umiesz logicznie myśleć! I po 1 to działa! I znam się bardziej od ciebie na skryptach :P. Do tego nie będę się z tobą kłócił o jakiś skrypt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Godzinę temu, warchamer12 napisał: Ty nie umiesz logicznie myśleć! I po 1 to działa! I znam się bardziej od ciebie na skryptach :P. Do tego nie będę się z tobą kłócił o jakiś skrypt! To napisz takowy, jeżeli potrzebujesz. Autorski serwer to dobry serwer. @KrejzolekPRO jednak ma tu rację. A tak wgl. to jakiśch a nie jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warchamer12 20
Tylko zeby nie było ustawiania jakis regionow!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi