Activson_ 1 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Witam jak zrobić aby po kliknieciu prawym usuwalo potki rzucane napisałem skrypt: on click: remove splash potion from player's inventory Działa i usuwa potki lecz blokuje/buguje zjadanie koxow, chodzi mi ze koxa scina i nie można zjeść nie wiem dla czego Proszę o napisanie skryptu który po kliknieciu usuwa potion rzucany z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SirGeorge 70 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 on right click: remove splash potion from player's inventory Sproboj moze zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Activson_ 1 Opublikowano 5 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Dzięki już sam napisałem xd. PS. Ten twój nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Activson_ 1
Witam jak zrobić aby po kliknieciu prawym usuwalo potki rzucane napisałem skrypt:
on click:
remove splash potion from player's inventory
Działa i usuwa potki lecz blokuje/buguje zjadanie koxow, chodzi mi ze koxa scina i nie można zjeść nie wiem dla czego
Proszę o napisanie skryptu który po kliknieciu usuwa potion rzucany z góry dziekuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi