__UnFriend__ 0 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pewnie nie działa... Może ewentualnie ten... tylko pewnie nie istnieje "breaker"...Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli to nie działa to pisz do administracji albo nwm. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! //Łączę ~Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 4 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2017 on break of snow: set {x} to true on item spawn of snowball: if {x} is true: cancel event clear {x} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 18 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: on break of snow: set {x} to true on item spawn of snowball: if {x} is true: cancel event clear {x} nie lepiej coś takiego ;v ? on drop of snowball: cancel event nie wiem czy dodawac "of" ale dalem, jak nie to wystaczy backspace, backspace ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 5 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2017 4 godziny temu, jasiubor napisał: nie lepiej coś takiego ;v ? on drop of snowball: cancel event nie wiem czy dodawac "of" ale dalem, jak nie to wystaczy backspace, backspace ;p on drop działa chyba przy evencie "kiedy wyrzuci w sensie kliknie, np. Q" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 łatwiej on drop snowball: cancel event Pomogłem daj Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 6 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 22:14, KrejzolekPRO napisał: on drop działa chyba przy evencie "kiedy wyrzuci w sensie kliknie, np. Q" Tylko jak ma wyrzucic snieżkę skoro nie bedzie mial jak ja zdobyc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 11 godzin temu, jasiubor napisał: Tylko jak ma wyrzucic snieżkę skoro nie bedzie mial jak ja zdobyc xD Więc, ja napisałem Ci skrypt, który uniemożliwi podniesienie, gdyż ona nie wypada jak się ją rozwali(blok śniegu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Woti 0 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 on break of snow: clear drop Nie testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
__UnFriend__ 0
tak jak w temacie
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi