AdesSki1337 2 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Mam błąd w permissionsex nie wiem jaki. Gdy ustawie prefix randze po restarcie serwera usuwa wszystkie prefixy pomoże ktoś dlaczego usuwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 29 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 może masz złą wersie PermissionSEX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
AdesSki1337 2
Mam błąd w permissionsex nie wiem jaki. Gdy ustawie prefix randze po restarcie serwera usuwa wszystkie prefixy pomoże ktoś dlaczego usuwa?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi