idrizdi 1 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Napisalby mi ktos skrypt ktory po wykonaniu komendy /helopop <text> zapisywalby mi gdzies w pliku txt Nick i co dana osoba tam wpisala? Ale na serwerze niech tez sie dla administracji wyswietla helpop dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monoshui 15 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 Prosz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!SKRYPT NIE JEST MÓJ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) command /helpop [<text>]: trigger: add "%player% - %arg 1%" to yaml list "zgloszenia" from file "plugins/helpop/zgloszenia.yml" loop all players: if loop-player has permission "helpop": send "&7%player% &6- &7%arg 1%" to loop-player Edytowane 26 grudnia 2016 przez KrejzolekPRO Monoshui 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monoshui 15 Opublikowano 26 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2016 (edytowane) 9 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: command /helpop [<text>]: trigger: add "%player% - arg 1" to yaml list "zgloszenia" from file "plugins/helpop/zgloszenia.yml" loop all players: if loop-player has permission "helpop": send "&7%player% &6- &7%arg 1%" to loop-player Fajnie napisane Przyda się Edytowane 27 grudnia 2016 przez Derpy Hooves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 idrizdi 1 Opublikowano 27 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 27 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2016 Ten temat został zamknięty. mkJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
idrizdi 1
Napisalby mi ktos skrypt ktory po wykonaniu komendy /helopop <text> zapisywalby mi gdzies w pliku txt Nick i co dana osoba tam wpisala? Ale na serwerze niech tez sie dla administracji wyswietla helpop dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi