Hoologramek 0 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 Ktoś napisał by mi skrypt na wpuszczanie Falami na serwer /fala 10 ( i może wejść tylko 10 osob) /fala 10 (i może już być 20 osob) /fala off (może by tyle ile jest slotow) /fala on (Dodaje się te fale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szwagru 23 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 (edytowane) Nie wiem czemu ale zrobiłem to tak: command fala [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: send "&7Poprawne uzycie: &e10&7/&e20&7/&eON&7/&eOFF" if arg 1 is "10": if player's only = 10: execute server commadn "whitelist on" broadcast "&7Moze wejsc tylko &e10 &7graczy" if arg 1 is "20": if player only = 20: execute server command "whitelist on" broadcast "&7Moze wejsc tylko &e20 &7graczy" if arg 1 is "OFF" execute server command "whitelist off" Coś mi sie wydaje że możne nie działać. Jak coś daj znać ;v Nie wiedziałem o co chodzi z "ON" wiec nie dodałem Edytowane 17 grudnia 2016 przez Szwagru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hoologramek 0 Opublikowano 17 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 (edytowane) chodzi o to ze jak by było /fala on to wtedy może wejść te 10 czy 20 osob . ale ja kwpisze fala off to się wylacza fala i jest wylaczona czyli gracze mogą wejść bez problemu i nie działa ten skrypt chodzi mi tez żeby ta ilość osob była byle jaka ze sam mogę sobie to ustalic Edytowane 17 grudnia 2016 przez Hoologramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 8 minut temu, Hoologramek napisał: chodzi o to ze jak by było /fala on to wtedy może wejść te 10 czy 20 osob . ale ja kwpisze fala off to się wylacza fala i jest wylaczona czyli gracze mogą wejść bez problemu i nie działa ten skrypt chodzi mi tez żeby ta ilość osob była byle jaka ze sam mogę sobie to ustalic Po co Ci fale na 20 osób? Mojang Cie nie zablokuje i lagów pewnie też nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hoologramek 0
Ktoś napisał by mi skrypt na wpuszczanie Falami na serwer
/fala 10 ( i może wejść tylko 10 osob)
/fala 10 (i może już być 20 osob)
/fala off (może by tyle ile jest slotow)
/fala on (Dodaje się te fale)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi