MrFadooPL 3 Opublikowano 17 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2016 Witam Czy ktoś mógłby napisać dla mnie skrypt na BedWars? Jeżeli tak to prosiłbym o taki skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Sluchaj, Niewiem czy ten skrypt jest wogóle wykonalny... Jednak Moglbym sprobowac jezeli jeszcze aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stefanik11 61 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Nie wolisz pluginu ;-;? Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrFadooPL 3 Opublikowano 28 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Tak zlecenie dalej aktywne. Patrzylem plugin i nie przypadl mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Varter 65 Opublikowano 28 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2016 Okej, Czyli mam napisac cos takiego ta?: Klika sie na tabliczke i sie teleportuje na arene tak? PS. zrobie i tak komendy bo to by trwalo u mnie z miesiac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrFadooPL 3 Opublikowano 29 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2016 Dokladnie tak a i jak bys mogl dodac przynajmniej 1 klase, a ja juz zrobie sobie reszte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrFadooPL 3
Witam
Czy ktoś mógłby napisać dla mnie skrypt na BedWars?
Jeżeli tak to prosiłbym o taki skrypt.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi