Skocz do zawartości
  • 0

narzędzia

ApisEK12

Pytanie

(Jestem nowy jeśli chodzi o skrypa) Mam pyt. próbuje napisać skrypt na drop ze stone, ale nie wiem jak zrobić, aby np.: jak niszczymy kamien  żelaznym kilofem to wypada żelazo, węgiel, diamenty, lapis, redstone, a jak zniszczymy drewnianym to wypada tylko kamień i węgiel.

Prosze o pomoc.

ApisEK12

Edytowane przez ApisEK12

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
on mine a stone:    player's tool is iron pickaxe:        chance of 20%:            drop 1 diamond            stop        chance of 20%:            drop 1 iron ingot            stop        chance of 20%:            drop 1 coal            stop        chance of 20%:            drop 1 lapis lazuli            stop        chance of 20%:            drop 1 redstone            stop    player's tool is wooden pickaxe:        drop 1 stone        chance of 20%:            drop 1 coal            stop

• 0
on mine of stone:	if player's tool is wooden pickaxe:  #Tutaj wpisujesz narzedzie 		chance of 5%:  #tutaj szansa na drop			drop 1 coal  #Czyli ma wydropic 1 węgiel 			stop	if player's tool is iron pickaxe:		chance of 4%:			drop 1 iron ore			stop		chance od 3%:			drop 1 lapis ore			stop		chance of 2%:			drop 1 lapis ore			stop		chance of 1%:			drop 1 diamond			stop		chance of 5%:			drop 1 coal			stop		chance of 7%:			drop 1 redstone			stop

@edit Nie widziałem @up :(

Edytowane przez mati770ka

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...