Czajnik 0 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Napisze mi ktoś skript na kity w GUI? Dziękuje jak ktoś napisze ce-Czerwone szyby dm-Diaxowy miecz zm-Zelazny miecz dym-Drewniany miecz ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce dym Nazwa:&6Gracz ce ce zm Nazwa:&6VIP ce ce dm Nazwa:&6SVIP ce ce ce ce ce ce ce ce ce ce Po Kliknięciu w Gracz wypada co 1 dzień: Zbroja Kolczatka (Cała) Bez enchantu zelazny miecz zelazny kilof zelazna lopata zelazna siekiera 2 staki mięsa (Stecków od Krowy) 5 End STonów (Wszytko nazwane &6Zestaw Gracza Vip i SVIp Wymyślcie sami Dziękuje jak ktoś napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Command /zestawy:[TAB]Trigger:[TAB][TAB]Open chest with 3 rows named "&eKity" to player[TAB][TAB]Wait 2 ticks[TAB][TAB] Loop 27 times:[TAB] [TAB][TAB] Format slot loop-number -1 of player with 1 of red glass pane named "&0" with lore "&0" to be unstealable[TAB][TAB] Format slot 11 of player with 1 of wooden sword named "&aGracz" to close then run [make player execute command "kit gracz"][TAB][TAB] Format slot 13 of player with 1 of iron sword named "&6VIP" to close then run [make player execute command "kit vip"][TAB][TAB] Format slot 15 of player with 1 of diamond sword named "&5S&6VIP" to close then run [make player execute command "kit svip"] Kity zrób w essentials jak ktoś może to proszę o połączenie komentarzy Wysłane z mojego Lenovo A806 przy użyciu Tapatalka //Łączę ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czajnik 0
Napisze mi ktoś skript na kity w GUI?
Dziękuje jak ktoś napisze
ce-Czerwone szyby
dm-Diaxowy miecz
zm-Zelazny miecz
dym-Drewniany miecz
ce ce ce ce ce ce ce ce ce
ce dym Nazwa:&6Gracz ce ce zm Nazwa:&6VIP ce ce dm Nazwa:&6SVIP ce
ce ce ce ce ce ce ce ce ce
Po Kliknięciu w Gracz wypada co 1 dzień: