Lucekbartek1 0 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 1.WST .WITAM Witam, nazywam się Bartek Oriański, mam 15.5 lat. Jestem z Tłuszcz. Zawsze pasjonowało mnie stworzenie własnego serwera gry "Minecraft". Poszukuje: Technika który ogarnia pisanie skryptów ogarnianie pluginów. Na serwer Chestpvp KONTAKT Kontakt ze mną jest prosty. email:[email protected] Skype: Lucek9321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek21 2 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Dlaczego nie ma tu nic napisanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ry sieł 10 Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 Nie ma ciebie na Skype? Proszę, zaproś mnie.skype skype: chappati21design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 11 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2016 @Lucekbartek1 Zapraszam tutaj, moje portfolio: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi