bopke 359 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 (edytowane) Cześć! Nazywam się Michał, chodzę do trzeciej klasy LO na rozszerzeniu matematyczno-informatycznym. Za 5 dni będę miał 18 lat, chociaż mentalnie utrzymuję się zdecydowanie niżej Na forum przywiodła mnie miłość do Libtera i wszytkiego, co jego dawno dawno temu, a konkretniej to 21 lipca 2014 roku problem ze skryptem, gdy jeszcze się w to bawiłem. Teraz w minecrafta gram sporadycznie, a na forum przyszedłem bo ktoś Libter powiedział, że fajnie tu jest. No zobaczymy Edytowane 9 grudnia 2016 przez bobekrobal Viummi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Witaj na forum bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 @bobekrobal witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 9 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 września 2017 Halla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viummi 10 Opublikowano 19 września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 września 2017 yeee boi, hello bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starkyy 0 Opublikowano 22 września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 września 2017 Bopke Hej z tej Strony Angel_darkness, ja z LUBIEPLOCKI chcemy od ciebie załatwić starą mapę z ancapa z 1.11.2 no chyba pamiętasz Bo bardzo lubimy serwer ancap wręcz praktycznie uwielbiamy Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 24 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2017 Bopkuuuuu, witom ciem baąąrdzo serbabecznie nå tým fořóm. bopke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imkubus_ 1 Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi