Usunięty#6560 6 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Witam, nie dziala mi skrypt o kodzie: on command: execute console command "/msg Gazette1337 %player% napisal komende: %command%." Dziala normalnie nie ma bledow ale jak sie napisze komende to wywala serwer, prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 człowieku nie ma zmiennej %command% w skript Łap: on command: set {komenda} to command execute console command "msg Gazette1337 &c%player% Urzyl Komendy %{komenda}%!" to będzie działało sam testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reedzev_ 227 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 a to nie jest przypadkiem nieskończona pętla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ErrorTV 8 Opublikowano 8 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2016 Teraz, Reedzev_ napisał: a to nie jest przypadkiem nieskończona pętla? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#6560 6
Witam, nie dziala mi skrypt o kodzie:
on command: execute console command "/msg Gazette1337 %player% napisal komende: %command%."
Dziala normalnie nie ma bledow ale jak sie napisze komende to wywala serwer, prosze o pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi