Zuko52 0 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Zostanę: Zostanę technikiem na twój serwer minecraft! Zrobie cały serwer według twojego pomysłu! Oferuję:- Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! serwera przed atakami botów - Konfigurowanie serwera by nie lagował - Konfiguracja BungeeCorda - Znajomość Bukkit API, java. - Konfigurowanie serwera - Spolszczanie pluginów - Ogarnianie pluginów - Pisanie skryptów - Bycie aktywnym - Miłą atmosferę - Dobry kontakt - Możliwość zmiany wszystkiego za free, czego tylko zleceniodawca zapragnie(Tylko zmiana w pluginie, nie dodawanie nowych rzeczy). Oczekuję: - Dobrego kontaktu - Jakiejś aktywności - Dogadywania się - Miłej atmosfery - Wynagrodzenia O mnie / Kontakt: gg: 59184482 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 @Zuko52 a gdzue portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Gaming 7 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 @zuko52 zgłoś się do mnie na PW aby dostać do mnie kontakt chodzi o skype.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraftowy 41 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) Boże mój temat skopiowany z [ciach]... @Zuko52 opanuj się [ciach]a mać. Jeśli tobie się nawet nie chce tematu zrobić właśnego to serwer na 100% doprowadzisz do końca... do końca istnienia. //Reklama ~Ixidi Edytowane 21 stycznia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Prezentacja nie jest autorska. xVendrome i mkJ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 21 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi