EnderAdam 10 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) (*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)Opis: Super Rewolucja w Rejestracji i Logowaniu Graczy ! To nie Zwykły Skrypt ! (*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)<><><><><>Komendy<><><><><>(*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)/login - np /login test/zaloguj - np /login test/register - np /register test test/zarejestruj - np /zarejestruj test test/odjerestruj - Odrejestruje cie !/wyloguj - Wylogowuje Tylko vip'y /logowanie - Ustawia Poczekalnie Logowania(*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)<><><><><><><>Uprawnienia<><><><><><><>(*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)- Logowanie.vip -Dodaje Komendę /Wyloguj- Logowanie.Admin - Dodaje Komendę /logowanie <- Ustawianie Poczekalni (*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)<><><><><>Screeny <><><><><>(*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*) (*)-----------------------------------------------------------------------------------------------------(*)**************************************************Bonus: Wiem Wiem Sory Bro ja Dopiero Zaczynam **************************************************\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ Kod Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ Dacie LIke DŁugo to pisałem Skrypt życia WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Edytowane 4 grudnia 2016 przez EnderAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Skrypt nie twój Oryginał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi