KGaZ 28 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Witam Chciałem poprosić o pomoc z GUI Chciałem zrobić coś typu statystyk w gui Macie tutaj kod skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! A kiedy wpisuje /staty W wełnie w opisie wyskakuje mi Ilość: {staty.dead.KGaZ (mój nick} A chce aby były śmierci tego gracza Proszę o pomoc Podmieniam link //xVendrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Zmienną daj w procent czyli: &aIlosc: %{staty.dead.%player%}% Daj lajka //Edit - kod nie zadziała daje Ci poprawiony: variables: {staty.stone.%player%} = 0 {staty.zabicia.%player%} = 0 {staty.dead.%player%} = 0 on death: add 1 to {staty.dead.%victim%} on mine: add 1 to {staty.stone.%player%} command /staty: trigger: open chest with 3 rows named "&aStatystyki" to player wait 5 tick format slot 11 of player with 1 of 35:5 with name "&aSmierci" with lore "&aIlosc: %{staty.dead.%player%}%" to be unstealable Edytowane 4 grudnia 2016 przez KrejzolekPRO KGaZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Dzięki stary za szybką odpowiedź , proszę moderatora o zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KGaZ 28
Witam
Chciałem poprosić o pomoc z GUI
Chciałem zrobić coś typu statystyk w gui
Macie tutaj kod skryptu
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
A kiedy wpisuje /staty
W wełnie w opisie wyskakuje mi
Ilość: {staty.dead.KGaZ (mój nick}
A chce aby były śmierci tego gracza
Proszę o pomoc
Podmieniam link //xVendrome
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi