RekT 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Witam , mam pytanie do bardziej utalentowanych użytkowników tego forum Mianowicie , ostatnio pewna osoba powiedziała mi ,że jest możliwość zrobiania ,aby po połączeniu minecraft launcher z VPS , bot mógłby być zalogowany 24/7 i robić co mu każe . Domyślam sie ,że zrobienie tego to trudna sprawa więc prosze tylko o ewentualne podrzucenie poradnika jeżeli taki istnieje albo naprowadzenie mnie w tym temacie. Z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICD10 44 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Co masz na myśli przez minecraft launcher z VPS, i co masz na myśli z botem, który robi co mu każesz. Do tworzenia botneta nie trzeba żadnego VPS-a. Zresztą, tutaj informacji o tworzeniu nielegalnego oprogramowania raczej nie otrzymasz. Edytowane 28 listopada 2016 przez ICD10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RekT 0 Opublikowano 28 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Nie jest to nie legalne , chodzi mi ,żeby jeden player ( bot ) był na serverze 24/7 np kopał cobble na serverze skyblock . Co do połączenia z VPS to własnie tu jest problem . Edytowane 28 listopada 2016 przez RekT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Prawo raczej nie zabrania takich działań, jednak używanie botów do pozyskiwania surowców jest niezgodne z zasadami panującymi na większości serwerów, a takie działania nie będą wspierane na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 28 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2016 Temat został przeniesiony z Skript > Pytania i problemy do Archiwum > Forum > Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi