Bananowiec 23 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) Witam, mam mały problem. Zrobiłem tak, że każdy gracz ma swój plik w folderze zmienne i tam pisze nick gracza oraz diament: '0' Teraz mam pytanie jak zrobić warunek, że gdy właśnie w pliku pisze diament: '0' to uruchamia się coś, cokolwiek np. wiadomość. ps. Proszę mi nie robić variablesów, bo one tylko zżynają za dużo RAM'u. Edytowane 27 listopada 2016 przez Bananowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 @Bananowiec Jaka wersja Minecrafta i czy masz skQuery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bananowiec 23
Witam, mam mały problem. Zrobiłem tak, że każdy gracz ma swój plik w folderze zmienne i tam pisze nick gracza oraz
diament: '0'
Teraz mam pytanie jak zrobić warunek, że gdy właśnie w pliku pisze diament: '0' to uruchamia się coś, cokolwiek np. wiadomość.
ps. Proszę mi nie robić variablesów, bo one tylko zżynają za dużo RAM'u.
Edytowane przez BananowiecOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi