GlobooX 45 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 Czy da się zrobić glowablną zmienną, która będzie pobierana z trzech połączonych ze sobą serverów? Czy WILDSKRIPT mi w tym pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 11 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 W tym wypadku, (tak sie orientuje, moge sie mylic) musisz zastosowac zapis danych do bazy MySQL lub SQLite. Linijka 313,Type: disableZamien na to co podalem czyli naType: MySQLType: SQLiteOdczytywac to musisz juz sie sam poduczyc bo ja juz tego nie umiem ;c GlobooX, KeVin000, Lord Loginus i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GlobooX 45 Opublikowano 11 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2014 (edytowane) Już mam :) Dziękuję Ci za nakierowanie mnie :) Do zamka Edytowane 11 lipca 2014 przez GlobooX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GlobooX 45 Opublikowano 12 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Coś jednak jest nie tak.. Mam podpięte wszystko pod baze danych ale skript co restart servera KASUJE MI WSZYSTKIE ZMIENNE! Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 12 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2014 Jestes pewny ze to napewno zapisuje do tej bazy? GlobooX i maniek9909 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GlobooX 45 Opublikowano 13 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2014 Jestes pewny ze to napewno zapisuje do tej bazy? Już jest ok.. Ciutke namieszałem w CONFIGU ale już poprawiłem. Dzięki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GlobooX 45
Czy da się zrobić glowablną zmienną, która będzie pobierana z trzech połączonych ze sobą serverów? Czy WILDSKRIPT mi w tym pomoże?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi