ModernDB 2 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Witam, Czy da się stworzyć "Title" w skrypcie? Chodzi mi o takie coś jak w commandblockach tylko żeby było napisane w skrypcie.. Proszę o konkretną odpowiedź..! Nie da się zrobić - Nie Da się zrobić - Proszę napisać przykładowy skrypt z title subtitle i wszystkimi możliwymi "title" Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Nie wiem co to jest to "title" w commandblockach. Mozesz mi opisac co to jest? Wtedy ci powiem Wyslane z mojego Samsung Galaxy S7 z uzyciem Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ModernDB 2 Opublikowano 26 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 np. /title @a subtitle {"text":"Przyk\u0142adowy teks.","color":"gray"} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PEPQ65 49 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Nie wiem co robi ta komenda, nie dysponuje teraz komputerem Aby nie spamowac w temacie mozesz na PW napisac.Wyslane z mojego Samsung Galaxy S7 z uzyciem Tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 26 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ModernDB 2
Witam,
Czy da się stworzyć "Title" w skrypcie?
Chodzi mi o takie coś jak w commandblockach tylko żeby było napisane w skrypcie..
Proszę o konkretną odpowiedź..!
Nie da się zrobić - Nie
Da się zrobić - Proszę napisać przykładowy skrypt z title subtitle i wszystkimi możliwymi "title"
Pozdrawiam!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi