Treloogowicz 0 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 MagmaCraft Magmacraft to polski serwer Sv+Gildie charakteryzujący się średnim dropem aby początkowi gracze nie zbyt łatwo ani zbyt trudno co spowoduje zooptymalizowanie rozgrywki na serwer dodałem również skrzynki które na pewno zadowolą zapaleńców cs:go Poniżej macie całą prezentacje Drop Na Serwerze Drop jest jak już pisałem średni wgrałem również Turbodrop który zwiększy poziom dropu Frakcje Nie będę tu się rozpisywał gdyż używamy pluginy FunnyGuilds Skrzynki Na Serwerze mamy system skrzynek będzie można robić openingi jak w cs:go można je zdobyć na 3 sposoby 1.Zdobyć na Evencie 2.Wydobyć Z Kamienia 3.Wymienić się z Graczem UWAGA IP: magmacraft.ench.pl Wersja: 1.7x Discord: https://discord.gg/6j9fcR2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Temat został przeniesiony z Minecraft > Serwery Minecraft do Serwery Minecraft > Minecraft > Nieestetyczne prezentacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiubor 36 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 gejowskie kolorki, rażą w oczy. Nic go nie odróżnia od innych serwerów MediumDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Serwer nie działa, przenoszę do archwium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi