Lucekbartek1 0 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 2.WITAM Witam, nazywam się Bartek Oriański, mam 15.5 lat. Jestem z Tłuszcz. Zawsze pasjonowało mnie stworzenie własnego serwera gry "Minecraft". Poszukuje: 1.Serwer: Sponsor, osoba promujące serwery gry "Minecraft". 2.Administracja: Współwłaściciel (Pełno) HeadAdmin (1 osoby, w zajęciu 0 osób) Admin (4 osoby, w zajęciu 0 osób) Moderator (2 osoby, w zajęciu 0 osób) Helper (2 osoby, w zajęciu 0 osób) KitMod(1 osoba, w zajęciu 0 osób) KONTAKT Kontakt ze mną jest prosty. email:[email protected] Skype: Lucek9321 fb: Bartek Oriański //Zbugowany post, zeruję formatowanie ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICD10 44 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Skype nie działa, podawanie swojego facebooka jest przynajmniej lekkomyślne, pomijając, że tekst wychodzi poza stronę. Poza tym, gdzie kogoś zgłosisz skoro mając 15 lat Twoja zdolność sądowa ogranicza się do bycia samodzielną stroną w postępowaniach? Nie wiem, jak ktoś miałby Ci ukraść domenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucekbartek1 0 Opublikowano 21 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) 13 minut temu, ICD10 napisał: Skype nie działa, podawanie swojego facebooka jest przynajmniej lekkomyślne, pomijając, że tekst wychodzi poza stronę. Poza tym, gdzie kogoś zgłosisz skoro mając 15 lat Twoja zdolność sądowa ogranicza się do bycia samodzielną stroną w postępowaniach? Nie wiem, jak ktoś miałby Ci ukraść domenę. Skype działa - lucek9321. Tekst już nie wychodzi i ostatnim nie wiem co odpowiedzieć. Edytowane 21 listopada 2016 przez Lucekbartek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICD10 44 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Teraz, Lucekbartek1 napisał: Skype działa - lucek9321. I to jedyna rzecz, którą masz do dodania związku z moją odpowiedzią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Rysiek 5 Opublikowano 22 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 Początkujący programista Ci potrzebny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucekbartek1 0 Opublikowano 22 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2016 6 godzin temu, Krzysiek Rysiek napisał: Początkujący programista Ci potrzebny? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entos45 0 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Mogę zostać administratorem znan sie na pluginach (sam otwieram serwer minigame) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi