tropereks 780 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Witam.Mam problem z ta czescia kodu, nie moge zmienic bloku na schody z kwarcuset block 1 meter under 1 meter east 1 meter north 1 meter west to Quartz StairsI chcialbym wiedziec czm to nie dziala i czy wogole sie da zmienic block na kwarcowe schody ;cP.SCzy jest mozliwosc obracania schodow przez sk? TheDayderPL, Hydorax, KeVin000 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 1. Daj może id 156 2. Tak musisz popróbować tak:set data of block under player to (tu dajesz liczbę od 1 (każda następna to schody w inną stronę)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 10 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Wlasnie wywala blad z ID 156:A block can't be set to 156 because the latter is not an item typeZ obracaniem dzieki :DLajk leci f: //EditPrzegladajac sobie wlasnie Aliases, znalazlem alias do schodkow.I zamiast "Quartz" powinno byc "Quarz"Wiec na przyszlosc dla tych ktorzy tez beda tego potrzebowali, kwarcowe schody to "Quarz stair" Wycinek z Aliases: # quarz stairs: see stairs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 a daj np. dirt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 10 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Juz Parrot znalazlem odpowiedz, tamto co mi podales buguje, ale mam cos takiego:set block 1 meter under 2 meter west to quarz stair:8Dzieki tobie tez to rozkminilem xD // Close ~ Parrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tropereks 780
Witam.
Mam problem z ta czescia kodu, nie moge zmienic bloku na schody z kwarcu
I chcialbym wiedziec czm to nie dziala i czy wogole sie da zmienic block na kwarcowe schody ;c
P.S
Czy jest mozliwosc obracania schodow przez sk?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi