Cziterzmc 0 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Witam szukam skryptu na ArenyPvp , tzn (standard , hard , poty , knock). Jesli trzeba to moge wstawic moj i zrobic pod ten co mam. ale pierwsze piszcie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 " Jesli trzeba to moge wstawic moj i zrobic pod ten co mam." to zrób pod ten co masz? Skoro możesz sam to po co wstawiasz tu taki temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VakossPro 2 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Po co sk do aren? Rozumiałbym jakby na itemy pod arenke ale areny w we lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cziterzmc 0 Opublikowano 14 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 @MrPatryk007 Jak nie rozumiesz pytania to nie odpowiadaj , wylącz komputer i wyjdz nie wiem np do lasu???. Mój tzn "z neta mam jakis ale trzeba go przerobic". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 "Witam szukam skryptu na ArenyPvp" Opisz dokladniej, co ma robic czy ma dawac itemy, czy tepac na nie, czy je zbudować, Jezu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cziterzmc 0 Opublikowano 14 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 @_kuba300402_ ma tepac na arene i dawac diax zbroje prot 4 i mieczyk sharp 5. komenda /ustaw (np. Hard) i /ustaw eq. ( ustwiasz spawn areny oraz eq jakie gracz dostawac jesli wejdzie do danego portalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cziterzmc 0
Witam szukam skryptu na ArenyPvp , tzn (standard , hard , poty , knock). Jesli trzeba to moge wstawic moj i zrobic pod ten co mam. ale pierwsze piszcie propozycje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi