VeruZ 0 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Witam,proszę was o napisanie skryptu na "AntyClicker"Czyli jeżeli gracz uderza więcej niż 2 razy w czasie 50ms to adminowi się wyświetla z jaką szybkością on uderza, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanErvinPL 0 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Przyczepiam się do pytania! Też czegoś takiego potrzebuje ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dinekkk 134 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 Nwm czy da sie to zrobic w skrypcie , chociaż było by super ;) Moze zapłać 50-200 zł komuś kto potrafi pisac pluginy? Bo tam na 100% sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DonFallingCookie Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 on damage: attacker is a player If difference between {anticlicker.%attacker%.time} and now is less than 5 ticks: cancel event broadcast "&cGracz %attacker% jest oskarzony o cheaty!" set {anticlicker.%attacker%.time} to now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slupik98 173 Opublikowano 10 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2014 ja bym zamiast:broadcast "&cGracz %attacker% jest oskarzony o cheaty!"Dał coś innego bo może być niezły spam.A te coś innego to np:loop all players: if loop-player have permissions "NoCheatSkriptEdition.killaura.info": send "Gracz%attacker% może mieć killaure!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filippop1 5 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) on damage: attacker is a player If difference between {anticlicker.%attacker%.time} and now is less than 0.8 ticks: cancel event loop all players: if loop-player has permission "admin": send "&cGracz %attacker% prawdopodobnie ma double/tripple clicka!" to loop-player set {anticlicker.%attacker%.time} to now@up Lepiej na broadcast, bo "cheater" moze sie przestraszyc :p Polecam ustawic anty clicker na 0.8 ticka. //Edytuje: 1 tick = 50 ms Edytowane 4 sierpnia 2014 przez filippop1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Takie cos nic nie da. Ja w myszce mam triple click, a pomiedzy kliknieciem jest ok. 0.5 se. Wiec takie cos niewiele da. Juz Cookiego jest lepsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filippop1 5 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) @up to slaby tripple click masz :) U mnie w myszce Bloody v8m na 0.8 ticka wykrywa nawet double. Duzo ludzi ma taka myszke jak ja wiec polecam ustawic 0.8 ticka :) Test na OneClick 5 tickow - http://scr.hu/1792/038z3 0.8 tickow - http://scr.hu/1792/9z9fb Edytowane 4 sierpnia 2014 przez filippop1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VeruZ 0
Witam,
proszę was o napisanie skryptu na "AntyClicker"
Czyli jeżeli gracz uderza więcej niż 2 razy w czasie 50ms to adminowi się wyświetla z jaką szybkością on uderza, pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi