GarPoker 0 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Witam mam takie małe zlecenie na napisanie skryptu na komendę /kreatywny ta komenda ma włączać gamemoda wiem że jest poprostu /gm 1 ale mam na takiej arenie zablokowane komendy na włączanie gamemoda więc rozwiązaniem będzie inna komenda jak możecie dodajcie permisje jakąś do użycia tej komendy. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 command /kreatywny: trigger: if player has permission "gm1": if player's gamemode is not creative: set player's gamemode to creative GarPoker 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GarPoker 0 Opublikowano 11 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Dziękuje rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GarPoker 0
Witam mam takie małe zlecenie na napisanie
skryptu na komendę /kreatywny ta komenda
ma włączać gamemoda wiem że jest poprostu
/gm 1 ale mam na takiej arenie zablokowane komendy
na włączanie gamemoda więc rozwiązaniem będzie inna komenda
jak możecie dodajcie permisje jakąś do użycia tej komendy.
Z góry dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi