ResidentEvil1337 2 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Witam potrzebuje skrypty na niewypadanie itemów po śmierci mam nadzieje ze ktoś pomoże pilne blagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) Komenda Minecrafta /gamerule keepInventory true /Edit: Mają wracać po śmierci czy w ogóle znikać całkowicie? Edytowane 10 listopada 2016 przez Shooterowy ResidentEvil1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 on death: clear drops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ResidentEvil1337 2 Opublikowano 11 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Chodzi mi o to aby graczowi który wykupił niewypadanie przedmiotow po smierci to aby nie tracił moze być na jakims przedmiocie to ustawione np jak klikniemy to dostajemy tak jak by guardian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ResidentEvil1337 2
Witam potrzebuje skrypty na niewypadanie itemów po śmierci mam nadzieje ze ktoś pomoże pilne blagam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi