Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Witam,czy ktoś mi zrobi skrypt który zamienia /1vs1 duel <nazwa gracza> <nazwa areny> na "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" I przy wpisywaniu /duel niech pisze "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" A jak gracz nie wpisze gracza to niech pisze "Nie wpisano gracza !"/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY> " A jak gracz nie wpisze areny to niech pisze "Nie wpisano areny !"/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY> " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nik3N 11 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Zoba na necie jak zrobić w skrypcie że jak wykonasz komendę np. /życie to wykona komendę /bc życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) 2 minuty temu, Nik3N napisał: Zoba na necie jak zrobić w skrypcie że jak wykonasz komendę np. /życie to wykona komendę /bc życie Tylko nie oto mi chodzi. Chodzi mi też oto że po wpisaniu samej komendu /duel coś wyskakuje i sama zamiana z /1vs1 duel na /duel !!! Lub wsumie poproszę o samą zamianę komendy resztę ogarnę w skrypcie, chociaż jeżeli ktoś jest tak miły i to potrafi to poproszę o tą 1 wersję. Edytowane 3 listopada 2016 przez Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 I jeszcze bardzo bym poprosił o zmienie komendy /1vs1 duel accept na /duel akceptuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taurtis__ 16 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Sprawdź I tam jest o "else" (Jeśli nie spełnia warunków takich jakie potrzeba) Jak już mówiłem na innym temacie Nie znam sie na Skripcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 337 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 command /duel [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is "akceptuj": execute player command "/1vs1 duel accept" stop if arg 1 is not set: send "Nie wpisano gracza!" send "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" stop if arg 2 is not set: send "Nie wpisano areny!" send "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" stop execute player command "/1vs1 duel %arg 1% %arg 2%" stop Matek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matek 0 Opublikowano 3 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Dziękuje bardzo działa bez zarzutów! 12 minut temu, Shooterowy napisał: command /duel [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is "akceptuj": execute player command "/1vs1 duel accept" stop if arg 1 is not set: send "Nie wpisano gracza!" send "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" stop if arg 2 is not set: send "Nie wpisano areny!" send "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>" stop execute player command "/1vs1 duel %arg 1% %arg 2%" stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Matek 0
Witam,czy ktoś mi zrobi skrypt który zamienia /1vs1 duel <nazwa gracza> <nazwa areny>
na "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>"
I przy wpisywaniu /duel niech pisze "/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY>"
A jak gracz nie wpisze gracza to niech pisze "Nie wpisano gracza !"/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY> "
A jak gracz nie wpisze areny to niech pisze "Nie wpisano areny !"/duel <nazwa gracza> <HARD/STANDARD/POTY> "
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi