Nik3N 11 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Enchanter 1.0 skrypt jest do enchanty ma wiele enchantuw wprowadzonych jak się spodoba zostaw rep+ link: https://code.skript.pl/cVU8CbNj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuliar 51 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Skrypt jest całkiem fajny, ale nie wiem czy twojego autorstwa. Nie ma żadnej informacji o autorze. Poza tym w skrypcie znajdują się jakieś prefixy [XtopHc]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardek 4 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Żałosne, usunąć linijki autorstwa... TWÓJ SKRYPT TO PLAGIAT! Skrypt ten był kilka miesięcy temu lub tygodni a myślisz ze nikt nie pamięta no to die zdziwiłeś bi ja pamiętam!! shuliar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 47 minut temu, Turas napisał: Skrypt jest całkiem fajny, ale nie wiem czy twojego autorstwa. Nie ma żadnej informacji o autorze. Poza tym w skrypcie znajdują się jakieś prefixy [XtopHc]... 11 minut temu, Mardek napisał: Żałosne, usunąć linijki autorstwa... TWÓJ SKRYPT TO PLAGIAT! Skrypt ten był kilka miesięcy temu lub tygodni a myślisz ze nikt nie pamięta no to die zdziwiłeś bi ja pamiętam!! Podajcie link do oryginalnego skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_AvaX_ 294 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Plagiat! Proszę @Libter jest link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Temat został przeniesiony z Skript > Skrypty do Archiwum > Forum > Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi