KjubaxDDD 10 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Czesc otoz mam takiego moba: Mobtest: Type: SKELETON Display: '&4 ' Health: 10 Damage: 1 Equipment: - gold_hoe:0 - pumpkin:4 Options: AlwaysShowName: true MovementSpeed: 0.4 MaxCombatDistance: 25 PreventOtherDrops: false HasGravity: false Invisible: true I chodzi o to zeby byl nie widzialny Chodzi o ,,Invisible: true" i to nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Jeżeli dasz potworowi niewidzialność to straci też swoją nazwę jak coś. Invisible to można w skrypcie przy spawnie potwora o danej nazwie zrobić. Sam próbowałem invisible dać kiedyś ale nie działało. (Pewnie w nowszej wersji może działa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KjubaxDDD 10
Czesc otoz mam takiego moba:
Mobtest: Type: SKELETON Display: '&4 ' Health: 10 Damage: 1 Equipment: - gold_hoe:0 - pumpkin:4 Options: AlwaysShowName: true MovementSpeed: 0.4 MaxCombatDistance: 25 PreventOtherDrops: false HasGravity: false Invisible: true
I chodzi o to zeby byl nie widzialny Chodzi o ,,Invisible: true" i to nie dziala
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi